Kalvekød i karry

4 pers.

Ingredienser

400 g kalvekød i tern
1 løg, hakket
1 æble i små tern
1 porre i fine ringe
1 spsk. karry
3 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
2 spsk. mel
salt, friskkværnet peber
olie til stegning

Fremgangsmåde

Kog kalvekødet i lidt vand i 3 minutter og afskummes. Svits løg, æble, porre og karry i olie, til det hele tager lidt farve.
Hæld vandet fra kødet og kom det i gryden til grønsagerne. Drys mel på og rør godt rundt. Hæld bouillon og fløde ved og pisk, så der ingen klumper er. Kog i ca. 35 minutter til det hele er mørt. Krydr med salt og friskkværnet peber. Server med ris.
Prøv evt. med kokosmælk i stedet for piskefløde.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik