
Ingredienser
2 æg
150 g sukker
125 g mel
½ tsk. Bagepulver
1½ spsk. Kakaopulver
½ dl mælk
75 g smeltet. Afsvalet smør
Nødde-rosinglasur.
75 g smør
1½ spsk. Flormelis
½ dl fløde
1 dl hakkede nødder
1 dl rosiner
Fremgangsm & aring;De
Pisk de hele æg tykt og skummende med sukker. Bland melet med bagepulver og kakao. Vend det forsigtigt i æggemassen. Skiftevis med mælk og det afsvalede smør.
Hæld det i en springform. Bag den i den nederste halvdel af ovnen ved 175 grader i 30-35 minutter. Lad kagen svale.
Bland smør. Flormelis og fløde i en gryde og koge det sammen til en jævn blanding & #8211; Under omrøring.
Tilsæt hakkede nødder og rosiner. Fordel glasuren over den afsvalede kage.
Kagen er fryseegnet.