Nødderoulade med blød nougatcreme

Ingredienser

3 æg
150 g sukker
100 g finthakkede hasselnødder
2 spsk. mel
3/4 tsk. bagepulver
lidt smeltet smør til formen

Fyld:
150 g blød nougat
2½ dl piskefløde
korn af ½ stang vanilie
100 g hele hindbær

Pynt:
sigtet flormelis
evt. friske hindbær

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker skummende. Vend nødder, mel og bagepulver i.
Lav en form af bagepapir på 25 x 35 cm. Smør formen med smeltet smør og bred dejen ud i den. Bag kagen 5-8 minutter ved 200 grader.
Vend kagen ud på sukkerdrysset bagepapir, med den bagepapirsform opad. Fjern bagepapirsformen. Afkøl kagen.
Smelt nougaten i fløde og stil det i køleskab natten over. Pisk det til creme sammen med vaniliekorn, gør det med en el-mikser. Smør cremen på rouladebunden, drys hindbær over og rul sammen. Pynt med sigtet flormelis og evt. nogle hindbær.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik