Kakaolagkage med røde bær

10 pers.

Ingredienser

2 æg
125 g sukker
75 g smør
11/4 dl mælk
1 tsk. Hjortetaksalt
175 g mel
3 spsk. Kakao

Smørcreme.
korn af ½ stang vanilie
150 g blødt smør
150 g flormelis
1½ spsk. Vand

Endvidere.
2 dl piskefløde
150 g friske jordbær i skiver
100 g hindbær

Fremgangsm & aring;De

Bunde.
Pisk æggene skummende. Pisk sukkeret i. Til det er en luftig masse. Smelt smørret og rør det i. Bland hjortetaksalt. Mel og kakao & #8211; Vend det i dejen skiftevis med mælken.
Fordel dejen i 2 smurte lagkageforme. Bag bundene i ca. 10 minutter ved 200 grader på midterste ribbe. Afkøl bundene.

Creme.
Rør vaniliekorn. Flormelis og smør sammen; Pisk vandet i. Fordel smørcremen mellem de 2 lagkagebunde.

Pisk fløden til skum og fordel det over kagen. Pynt med de friske bær.