Varm kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. urtesennep
1 fed hvidløg, knust
saft af 1 lime
800 g kyllingefilet
50 g sukkerærter
100 g rucola
12 cherrytomater, halverede
1 avocado i skiver
1 bdt. basilikum, grofthakket
½ rødløg i tynde ringe
1 spsk. olivenolie
2 tsk. balsamico
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland sennep, hvidløg og limsaft i en skål. Læg kylling i og bland det godt rundt, så det er godt smurt ind. Dæk det til og stil koldt i mindst ½ time.
Bring letsaltet vand i kog i en lille gryde og blancher sukkerærterne i 3 minutter. Hæld vandet fra og afkøl under rindende vand.
Tænd grillen i haven eller varm en grillpande op. Steg kyllingestykkerne til de er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tag dem af og lad dem afkøle i 5 minutter.
Kom sukkerærter, rucola, tomat, avocado, basilikum og løg i en stor skål. Tilsæt olie, balsamico, salt og friskkværnet peber. Vend det rundt med let hånd. Kom salaten på tallerkner, læg stykker af kylling ovenpå og server straks.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik