
4 pers.
Ingredienser
1 spsk. urtesennep
1 fed hvidløg, knust
saft af 1 lime
800 g kyllingefilet
50 g sukkerærter
100 g rucola
12 cherrytomater, halverede
1 avocado i skiver
1 bdt. basilikum, grofthakket
½ rødløg i tynde ringe
1 spsk. olivenolie
2 tsk. balsamico
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Bland sennep, hvidløg og limsaft i en skål. Læg kylling i og bland det godt rundt, så det er godt smurt ind. Dæk det til og stil koldt i mindst ½ time.
Bring letsaltet vand i kog i en lille gryde og blancher sukkerærterne i 3 minutter. Hæld vandet fra og afkøl under rindende vand.
Tænd grillen i haven eller varm en grillpande op. Steg kyllingestykkerne til de er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tag dem af og lad dem afkøle i 5 minutter.
Kom sukkerærter, rucola, tomat, avocado, basilikum og løg i en stor skål. Tilsæt olie, balsamico, salt og friskkværnet peber. Vend det rundt med let hånd. Kom salaten på tallerkner, læg stykker af kylling ovenpå og server straks.