
4 pers.
Ingredienser
2 kyllingebryster a 125 g
8 store champignon
1 rød chili
1 tsk. oliemargarine
1 squash
2½ dl vand
1½ tsk. revet ingefær
salt
3 spsk. kyllingefond
4 dl kokosmælk light
saft af ½ lime
1 spsk. karry
lidt frisk koriander
Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i strimler, skær champignonerne i skiver og hak chilien meget fint. Svits det hele i margarinen. Skræl squashen, skær den i små terninger og læg den i en gryde. Tilsæt vand, ingefær, salt og fond og lad det koge under låg i ca. 10 minutter.
Bland blandingen med en stavblender, så suppen får en jævn konsistens. Tilsæt kokosmælk og limesaft og hæld kyllinge-champignonblandingen i suppen. Lad suppen koge op og smag til med karry og fond.
Serer suppen med et drys fintklippet, frisk koriander.