
4 pers.
Ingredienser
4 sværdfisk steaks
2 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
Koriander-pesto:
2 dl frisk korianderblade
1 stort fed hvidløg
½ dl græskarkerner
1 spsk. limesaft
groft salt
1 dl olivenolie
Ananassalsa:
4 dl frisk ananas, i små stykker
1 dl forårsløg, fintsnittet
1-2 røde, friske chilier, finthakket
1 dl frisk koriander, hakket
saft af 1 lime
1 spsk. akaciehonning
salt
Fremgangsmåde
Tænd op i grillen og vent til kullene er perfekte, eller brug en grillpande. Smør fisken ind i olie, drys med salt og friskkværnet peber. Grill den i 4-5 minutter på hver side. Pas på ikke at give den for meget, for så bliver den meget tør!!
Server med koriander pesto og ananassalsa.
Pesto:
Kom alle ingredienserne i en blender og kør til det er en jævn masse.
Salsa:
Bland det hele sammen.