Chokolademuffins

18 stk.

Ingredienser

2 æg
1 dl rørsukker
1 dl farin
korn af 2 vaniliestænger – eller vaniliesukker
2 mosede, modne bananer
revet skal og saft af 1 appelsin
1 dl Cheasy A38
1 dl skummetmælk
6 tsk. bagepulver
5 dl mel
6 tsk. kakao
50 g hakket, mørk chokolade (gerne 70%).

Fremgangsmåde

Pisk æggene grundigt med sukker, farin og vaniliekorn.
Kom de mosede bananer, appelsinsaf og -skal samt A38 og skummetmælk i. Rør det sammen med lette tag. Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem i. Smør muffinsformene, og fuld dejen i. Husk at de kun skal fyldes halvt – dejen hæver. Bag dem midt i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.
Lad dem køle af, inden de tages ud af formen. Sæt dem i papirforme, og drys med flormelis.
De kan fryses.

Designertøj til mænd i Århus