Lakse-/porrepaella

2 pers.

Ingredienser

3 porrer
olivenolie
1 spsk. gurkemeje
200 g basmatiris
5 dl grønsagsbouillon
225 g laksefilet
200 g frosne ærter
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Skær porrer i skiver og svits dem i olivenolie i en sauterpande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt gurkemeje og rå ris, rør godt rundt. Tilsæt bouillon, bring retten i kog og lad den koge i 2-3 minutter.
Fjern skindet, hvis der er skind på laksen. Skær hver laksefilet i 4 stykker. Læg laks og ærter ned til risen og vend forsigtigt det hele rundt. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Sæt panden ind i den varme ovn og bag i 15-20 minutter. Retten er færdig når risene er møre og det meste af væsken er forsvundet.
Server direkte fra den varme pande med godt brød til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik