Livsstil og God Mad

Kalkun-/bønnesalat med ananas

4 pers.

Ingredienser

400 g kalkunfilet i tern
lidt olivenolie til stegning
salt, friskkværnet peber
500 g grønne bønner
½ frisk ananas
1 rødløg
75 g hasselnøddekerner

Persilledressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
3 spsk. persille, finthakket
salt
½ tsk. cayennepeber

Fremgangsmåde

Steg kalkunkødet på en pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber. Nip bønnerne og damp dem et par minutter under låg i letsaltet vand. Skyl dem under koldt vand.
Skær ananaskødet i store tern. Skær rødløg i tynde ringe.
Rist nødderne let på en tør pande og hak dem groft.

Dressing:
Bland alle ingredienserne i en skål.

Vend kalkunkødet med bønner, ananas og rødløg på et stort fad. Hæld dressingen over og pynt med nødderne.

Exit mobile version