
4 pers.
Ingredienser
400 g kalkunfilet i tern
lidt olivenolie til stegning
salt. Friskkværnet peber
500 g grønne bønner
½ frisk ananas
1 rødløg
75 g hasselnøddekerner
Persilledressing.
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Citronsaft
3 spsk. Persille. Finthakket
salt
½ tsk. Cayennepeber
Fremgangsm & aring;De
Steg kalkunkødet på en pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber. Nip bønnerne og damp dem et par minutter under låg i letsaltet vand. Skyl dem under koldt vand.
Skær ananaskødet i store tern. Skær rødløg i tynde ringe.
Rist nødderne let på en tør pande og hak dem groft.
Dressing.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Vend kalkunkødet med bønner. Ananas og rødløg på et stort fad. Hæld dressingen over og pynt med nødderne;