Jordbæris med hyldeblomstsaft

6 pers.

Ingredienser

500 g friske jordbær
3 spsk. Koncentreret hyldeblomstsaft
2 æggeblommer
½ dl flormelis
2 æggehvider
2 spsk. Sukker
2 dl piskefløde

Fremgangsm & aring;De

Skyl og nip jordbær. Mos dem med en gaffel i en skål og tilsæt hyldeblomstsaften.
Pisk æggeblommer og flormelis lyst og luftigt med en el-pisker.
Pisk æggehvider og sukker til en stiv og blank masse i en anden skål. Pisk fløden til blødt skum.
Bland jordbærmosen med æggeblommemassen. Vend derefter flødeskummet i og tilsidst stiftpiskede æg og sukker. Det skal være en let og luftig jordbærcreme.
Hæld cremen i en form. Dæk med husholdningsfilm og frys i mindst 6 timer.

Inden servering.
Tag isen fra fryseren og sæt den i køleskab i ca. 45 minutter inden den skal serveres. Vend isen ud af formen. Om nødvendigt, så dyp kortvarigt formen i en skål varmt vand for, at løsne isen & #8211; Undgå, at der kommer vand på selve isen.