
2 pers.
Ingredienser
1 aubergine
2 spsk. olivenolie
1 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
salt, friskkværnet peber
1 frisk mozzarellaost i skiver
1 bakke babysalatblade
1-2 spsk. små, sorte oliven
Dressing:
1 spsk. koncentreret tomatpure
2 spsk. vineddike
lidt presset hvidløg
salt, friskkværnet peber
ca. 2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
Skær aubergine i 1 cm. tykke skiver og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Rør olie med hvidløg og persille, pensl blandingen på aubergineskiverne.
Bag dem i en 210 grader varm ovn i 12-15 minutter.
De kan evt. vendes og pensles på den anden side, men det er ikke et “must”.
Skyl og dup salatbladene tørre. Fordel dem på 2 store tallerkner. Læg de stegte auberginer ovenpå. Læg de tynde mozzarellaskiver på auberginen. Pisk dressingen sammen og smag den til. Dryp den over og drys med oliven.
Spis salaten mens den stadig er lun og giv et godt brød til.