Livsstil og God Mad

Kyllingeinderfilet Picadillo

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. olivenolie
500 g kyllingeinderfilet
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
½ tsk. spidskommen
2½ dl salsa
½ dl rosiner
11/4 dl grønne pimentofyldte oliven, hakkede
4 hvedetortillas

Fremgangsmåde

Varm olie i godt varm pande. Tilsæt kyllingeinderfilet og steg dem i 4-6 minutter til de er gyldne. Vend dem af og til. Tag dem af varmen og hæld dem i en skål.
Skru ned til medium varme, tilsæt løg og steg til de bliver let brune. Rør hvidløg og spidskommen i, steg i 1 minut. Rør salsa, rosiner, hakkede oliven og kylling i. Lad det komme i simre lidt.
Pak tortilla pandekager i et fugtigt køkkenrulle eller varm dem i microovn i 1 minut.
Server picadillo med varme tortillas.

Exit mobile version