Oksekød og grøntsager i østerssauce

Ingredienser

500 g mørt oksekød i strimler
Marinade:
2 tsk. finthakket hvidløg
1 tsk. finthakket frisk ingefær
2 tsk. middelstærk sort chilipasta
5-6 spsk. østerssauce
4-5 spsk. lime- eller citronsaft
3-4 spsk. olie

Grøntsager:
1 stort løg i smalle både
250 g champignon i skiver
200 g broccoli, delt i små buketter
1 rød eller grøn peber i smalle både
1 håndfuld sukkerærter

Tilbehør:
friske korianderblade
kogte ris eller nudler

Fremgangsmåde

Lav en marinade af hvidløg, ingefær, chilipasta, østerssauce, lime- eller citronsaft og olie. KOm kødet i og lad det marinere i mindst 30 min. ved stuetemperatur, men gerne længere – op til et døgn – i køleskab. Stil alle ingredienserne parat til stegning.
Sæt det marinerede kød i en wok sammen med løgbåde og champignon – evt. ad flere gange hvis wokken ikke er så stor. Hvis det hele hældes i wokken på en gang vil det blive kogt i stedet for at blive stegt.
Tilsæt de andre grøntsager. Server med ris eller nudler.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik