
4 pers.
Ingredienser
4 Dorade fisk i portionsstørrelse
mel
olie til stegning
Mangosalat:
2 modne mango
6 forårsløg
1 frisk rød chili, finthakket
frisk koriander
saft af 1 lime
2 spsk. sesamolie
2 tsk. sukker
1 spsk. fishsauce
evt. lidt reven, frisk ingefær
Agurkesalat:
2 agurker, skrællede, uden kerner og skåret i skiver
1 rødløg
1 dl hakkede, ristede peanuts
frisk mynte
Dressing:
2 frisk, røde chilier, finthakket
1 fed hvidløg
4 spsk. riseddike eller hvidvinseddike
2 spsk. sukker
2 tsk. fishsauce
Fremgangsmåde
Vend fiskene i mel og steg dem sprøde i rigeligt med olie – ca. 10 minutter på hver side alt efter hvor store de er.
Skær mangokødet i tern. Hak koriander groft og bland ingredienserne sammen. Lad det trække på køl i ca. 1 time.
Bland alle ingredienserne til agurkesalaten. Bland det med dressingen og lad det trække 1 time i køleskab inden servering.