
6-8 pers.
Ingredienser
350 af god mørk chokolade, GERNE Valrhona
175 g smør
55 g sigtet kakao
5 store æg
250 g sukker
flormelis til pynt
Råsyltede hindbær:
200 g friske eller frosne (optøede) hindbær
100 g rørsukker
Fremgangsmåde
Chokolade og smør smeltes i en skål over vandbad. Rør det grundigt sammen, køl det lidt af og tilsæt sigtet kakaopulver.
Æg og sukker piskes skummende og hvidt med en el- mikser i en skål over vandbad – det gør, at det bliver mere luftigt!!
Æggemassen skal være tyk og hvid. Tag skålen af gryden og pisk til massen er afkølet. Bland æggemassen i chokoladeblandingen med let hånd. Hæld dejen i en smurt og sukkerdrysset springform. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Den skal føles fast, men være fugtig indvendig.
Lad den afkøle i formen, vend den ud og drys den med flormelis.
Hindbær:
Sukkeret drysses over hindbærrene og bland det hele godt rundt. Lad dem trække til sukkeret er opløst og server til den syndige chokoladekage.