
6-8 pers.
Ingredienser
350 af god mørk chokolade. GERNE Valrhona
175 g smør
55 g sigtet kakao
5 store æg
250 g sukker
flormelis til pynt
Råsyltede hindbær.
200 g friske eller også frosne (optøede) hindbær
100 g rørsukker
Fremgangsm & aring;De
Chokolade og smør smeltes i en skål over vandbad. Rør det grundigt sammen. Køl det lidt af og tilsæt sigtet kakaopulver.
Æg og sukker piskes skummende og hvidt med en el- mikser i en skål over vandbad & #8211; Det gør At det bliver mere luftigt!!
Æggemassen skal være tyk og hvid. Tag skålen af gryden og pisk til massen er afkølet. Bland æggemassen i chokoladeblandingen med let hånd. Hæld dejen i en smurt og sukkerdrysset springform. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Den skal føles fast Men være fugtig indvendig.
Lad den afkøle i formen. Vend den ud og drys den med flormelis.
Hindbær.
Sukkeret drysses over hindbærrene og bland det hele godt rundt. Lad dem trække til sukkeret er opløst og server til den syndige chokoladekage;