Grillet babyfennikel i hyldeblomst-/ingefærdressing

Ingredienser

2-4 små babyfennikel
små baby gulerødder
toppen af fennikel eller også frisk dild

Dressing.
½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
ca. 2 cm. Ingefær. Fintrevet
god olivenolie eller også citronolie
salt. Friskkværnet hvid peber

Fremgangsm & aring;De

Tænd op i grillen og vent til kullene er perfekte. Brug kun den hvide del og et par centimener af den grønne del. Halver dem og sæt dem på spyd. Grill over direkte varme i ca. 10 minutter Hvis de bliver meget sorte Så pil det yderste af.
Læg gulerødderne direkte på risten og grill også dem i ca. 10 minutter.
Læg det hele i en skål og drys med dild eller også det grønne af fennikel.

Dressing.
Lad dressingen trække i et par timer eller også natten over inden den skal bruges. Hæld den over salaten og vend rundt.