Den ultimative coleslaw

8 pers.

Ingredienser

1 savoykål, fintstrimlet
4 gulerødder, revet
2 Granny Smith æbler, skåret i tynde skiver
1 rødløg, i tynde skiver
2½ dl pekannødder, hakkede

Krydret chilidressing:
13/4 dl light mayonnaise, vælg en god en
3 spsk. citronsaft
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
½ tsk. spidskommen
1/4 tsk. cayennepeber – eller mere efter smag
friskkværnet peber
1 bdt. mynteblade

Fremgangsmåde

Bland kål, gulerødder, æbler, rødløg og pekannødder i en stor skål.
I en lille skål blandes mayonnaise, citronsaft, sennep, sukker, salt, spidskommen, cayenne og friskkværnet peber. Kom dressingen over kål-blandingen og vend det godt rundt. Dæk det til og stil i køleskab i 1 time.
Smag det til inden det serveres og pyntes med mynteblade.