Citronkylling

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
3 spsk. mel
2 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
41/4 dl hønsebouillon
½ dl citronsaft
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bank kyllingebrystfileterne til de har den samme tykkelse over det hele. Vend dem i mel blandet med salt og peber – gem det mel der ikke bruges.. I en sauterpande smeltes smør og olie hældes ved. Når det er varmt, kommes kyllingebrystfileterne på og de steges i 4-5 minutter, vend dem 1 gang. Læg dem på en tallerken. Hæld det overskydende mel i sauterpanden. Pisk bouillon og citronsaft i og lad det komme op til kogepunkt. Lad det småkoge i 1 minut, så det bliver tykkere. Kom kylling tilbage på panden og varm igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server kyllingen med saucen over og ris til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik