Citrusmarineret sej med dildsauce

4 pers.

Ingredienser

600-800 sejfilet, uden skind og ben
saft af 1 lille citron
saft af 1 lime
5-6 spsk. rapsolie
salt, friskkværnet peber
smør til stegning

Sauce:
25 g smør
30 g mel
1 dl tør hvidvin
3-4 dl mælk
salt, friskkværnet peber
frisk, hakket dild

Fremgangsmåde

Læg fisken i en blanding af lime- og citronsaft, olie, salt og friskkværnet peber. Lad den trække koldt i mindst 30 minutter. Tag den op og lad den dryppe af. Steg den i 2-4 minutter på hver side i brunet smør.

Sauce:
Smelt smørret i en gryde, rør melet i og tilsæt vinen under omrøring. Tilsæt mælken, mens der stadig røres. Lad saucen koge i et par minutter. Smag til med salt, friskkværnet peber og dild. Giv pillede kartofler til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik