2 pers.
Ingredienser
Tzatziki:
2-3 spsk. creme fraiche 9%
10 cm. agurk
1 fed hvidløg
salt, friskkværnet peber
Gulerodsbøffer:
4 kartofler
1 gulerod
½ løg
½ spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 fed hvidløg
olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne og riv gulerødderne på den fine side. Hak løg og hvidløg meget fint. Mos kartoflerne godt med en gaffel og bland dem med de øvrige ingredienser til en fast fars. Form til frikadeller og steg dem gyldne på en slip-let pande i lidt olivenolie.
Riv agurken på den fine side af råkostjernet og tryk evt. væden af i et viskestykke. Smag creme fraiche til med revet eller presset hvidløg, salt og friskkværnet peber. Vend agurken i. Server tzatzikien med gulerodsbøfferne.