Pasta med peberfrugt, squash og feta

6 pers.

Ingredienser

500 g tørret pasta
2 spsk. Olivenolie
ca. 500 g blandede peberfrugter. Skåret i grove stykker
1 rødløg. Halveret og skåret i skiver
2 squash. Skåret i små bjælker
11/4 dl Kalamata oliven. Halverede og stenen fjernet
150 g fetaost
salt. Friskkværnet pebet

Fremgangsm & aring;De

Pastaen koges al dente i rigeligt. Godt saltet vand.
Kom olivenolie på en stor pande og tilsæt peberfrugt og rødløg. Rør rundt og lad det svitse. Læg låg på i 10 minutter. Rør af og til.
Når de 10 minutter er gået Så tilsæt squash og oliven til løg-/peberblandingen. Steg yderligere 10 minutter Men uden låg. Vend af og til rundt i grønsagerne.
Når vandet hældes fra pastaen;, Så gem 11/4 dl af kogevandet. Hæld de sigtede pasta på panden til grønsagerne tilsæt feta. Godt med friskkværnet pebet og den gemte kogevand. Bland det hele godt rundt. Kom i en stor skål og server straks.