
6 pers.
Ingredienser
500 g tørret pasta
2 spsk. olivenolie
ca. 500 g blandede peberfrugter, skåret i grove stykker
1 rødløg, halveret og skåret i skiver
2 squash, skåret i små bjælker
11/4 dl Kalamata oliven, halverede og stenen fjernet
150 g fetaost
salt, friskkværnet pebet
Fremgangsmåde
Pastaen koges al dente i rigeligt, godt saltet vand.
Kom olivenolie på en stor pande og tilsæt peberfrugt og rødløg, rør rundt og lad det svitse. Læg låg på i 10 minutter, rør af og til.
Når de 10 minutter er gået, så tilsæt squash og oliven til løg-/peberblandingen. Steg yderligere 10 minutter, men uden låg. Vend af og til rundt i grønsagerne.
Når vandet hældes fra pastaen, så gem 11/4 dl af kogevandet. Hæld de sigtede pasta på panden til grønsagerne tilsæt feta, godt med friskkværnet pebet og den gemte kogevand. Bland det hele godt rundt. Kom i en stor skål og server straks.