
14 stk.
Ingredienser
13/4 dl mel
½ tsk. natron
½ tsk. kanel
1/4 tsk. salt
125 g smør
2½ dl lys farin
1 stort æg
2 tsk. vaniliesukker
33/4 dl havregryn
13/4 dl tørrede tranebær
13/4 dl hakkede valnødder
11/4 dl kokosmel
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel, natron, kanel og salt i en skål.
I en anden skål piskes smør og lys farin til det er luftigt. Rør æg og vanilie i. Rør mel-blandingen i og vend tranebær, valnødder og kokosmel i.
Bland til det netop er blandet sammen.
Sæt på plader med en teske, giv dem et tryk så de bliver lidt flade. Bag dem i 12-14 minutter indtil de er let gyldne. Lad dem stå et par minutter på bagepladen inden de flyttes over på en rist hvor de afkøles helt.