Havregryn-/tranebær småkager

14 stk.

Ingredienser

13/4 dl mel
½ tsk. Natron
½ tsk. Kanel
1/4 tsk. Salt
125 g smør
2½ dl lys farin
1 stort æg
2 tsk. Vaniliesukker
33/4 dl havregryn
13/4 dl tørrede tranebær
13/4 dl hakkede valnødder
11/4 dl kokosmel

Fremgangsm & aring;De

Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel. Natron. Kanel og salt i en skål.
I en anden skål piskes smør og lys farin til det er luftigt. Rør æg og vanilie i. Rør mel-blandingen i og vend tranebær. Valnødder og kokosmel i.
Bland til det netop er blandet sammen.
Sæt på plader med en teske. Giv dem et tryk, så de bliver lidt flade. Bag dem i 12-14 minutter indtil de er let gyldne. Lad dem stå et par minutter på bagepladen inden de flyttes over på en rist hvor de afkøles helt.