4 pers.
Ingredienser
2-3 spsk. tomatpure
1-2 fed hvidløg
150 g smør
salt, friskkværnet peber
Salat:
500 g små kogte kartofler med skræl
100 g rygeost
2 bdt. radiser
1 bdt. purløg
½ citron
salt, friskkværnet peber
4 gode steaks
olivenolie
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Tænd for grillen.
Vend bøfferne i lidt olivenolie og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Lad dem ligge og marinere i 10 minutter.
Kom smør, tomatpure og finthakket hvidløg i en skål. Rør det til en samlet masse, smag til med salt og friskkværnet peber. Sæt smørret på køl til det skal bruges.
De kogte kartofler grilels let, når grillen er klar. Imens kartoflerne grilles, skæres radiser i kvarte, purløg hakkes fint og citronskal rives.
De varme kartofler tages op i en skål. Rygeost tilsættes og bland godt. Tilsæt radiser, purløg, salt og friskkværnet peber. Smag den lune salat til med citron.
Grill bøfferne, 5-10 minutter efter smag.