Jordbærkager med creme

6 pers.

Ingredienser

2-3 gode lagkagebunde
100 g god mørk chokolade
500 g friske jordbær

Myntecreme:
50 g mandelsplitter
2 dl creme fraiche 38%
2 spsk. flormelis
korn af 1 stang vanilie
1 bdt. frisk mynte, hakket

Fremgangsmåde

Udstik lagkagebunde med et glas eller en kageudstikker på ca. 8 cm. i diameter. Smelt chokolade over vandbad og pensl den på bundene. Lad chokoladen størkne helt.
Rist mandelsplitterne gyldne på en tør pande. Lad dem afkøle helt.
Rør creme fraiche, flormelis og vaniliekorn sammen. Tag lidt mynte fra til pynt og hak resten. Vend de mandelsplitter og mynten i cremen.
Skær jordbær i halve eller kvarte. Læg først myntecreme og så frisk jordbær på de chokoladebelagte lagkagebunde. Pynt med resten af mynte.