
12 stk.
Ingredienser
4 æggehvider
200 g sukker
75 g flormelis
4 dråber pebermyntedråber
Creme.
400 g creme fraiche 38%
75-100 g flormelis
korn af 1 stang vanilie
300 g frisk bær (hindbær. Jordbær. Brombær. Blåbær) gerne en blanding af dem alle
Fremgangsm & aring;De
Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt gradvist 125 g sukker og pisk til hviderne er helt stive og blanke. Bland flormelis med resten af sukkeret og sigt den over de stiftpiskede hvider. Tilsæt pebermyntedråber og fold blandingen godt sammen. Gør det meget forsigtigt Så massen bliver ved med, at være tyk og stiv.
Hæld massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud til 12 & #8220;Fuglereder & #8221;. Hver ca. Med en diamater på 10 cm. Bag dem i en forvarmet ovn ved 100 grader i ca. 1 time. Lad dem køle af.
Creme.
Rør creme fraiche med flormelis og vaniliekorn. Top fuglerederne med creme og bær inden servering;