Avocadosuppe med chorizo

4 pers.

Ingredienser

6 modne avocadoer
saft af 1 citron
1 løg
8 dl hønsebouillon
4 dl creme fraiche 18%
salt, friskkværnet peber
½ chorizopølse
friskhøvlet parmesanost
frisk basilikum

Fremgangsmåde

Halver avocadoerne, fjern sten og skær dem i mindre stykker. Kom stykkerne i en blender sammen med citronsaft, hakket løg og bouillon. Blend til en glat suppe.
Rør suppen ensartet med creme fraiche og smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær pølsen i skiver og steg dem sprøde på en slip-let pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Server suppen med sprødstegt chorizo, frisk høvlet parmesanost, frisk basilikum og groft brød,

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik