Sprødstegt andebryst med cashewnødder

8 pers.

Ingredienser

4 andebryster
rapsolie
100 g cashewnødder eller usaltede peanuts

Dressing:
4 forårsløg i tynde skiver
½ frisk rød chili
½ tsk. tørret chili
saft af 1 lime
2 spsk. fishsauce
1 spsk. hoisinsauce
1 spsk. vand
1 spsk. sukker
1 spsk. frisk mynte, hakket

Fremgangsmåde

Hæld så meget olie i en wok, at den vil kunne dække et andebryst. Varm olien op og steg andebryststykkerne sprøde et ad gangen. Læg dem efterhånden i et ovnfast fad.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 180 grader og steg dem i 10 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile i 10 minutter.
Rist imens nødderne på en slip-let pande og rør ingredienserne til dressingen sammen.
Skær andebrysterne ud i tynde skiver – det må gerne være let rosa. Kom dressingen over og server med friske grønsager og ris eller nudler.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik