Livsstil og God Mad

Spyd med kylling og forårsløg

6 pers.

Ingredienser

750 g kyllingebryst uden skin og ben
16 forårsløg
½ dl soya
3 fed hvidløg, finthakket
1½ spsk. frisk ingefær, finthakket
1 spsk. ristede sesamfrø
1 spsk. honning
1½ spsk. sesamolie
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Lad træspyd ligge i blød i vand i mindst 10 minutter, så de ikke brænder når de skal ligges på grillen.
Skær kyllingebryst i strimler, som er lige store, ca. 8 fra hvert bryst. Skær forårsløg i 5 cm lange stykker.
Kom kyllingestykkerne og forårsløg på skiftevis, 2 af hver.
Læg spyddene i et lavt fad eller lille skål og bland alle de øvrige ingredienser. Hæld halvdelen af marinaden over kyllingespyddene. Vend spyddene rundt, så de er godt dækket af marinaden. Gem den anden halvdel af marinaden.
Lad dem marinere i køleskab i mindst 6 timer og gerne natten over. Vend dem et par gange imens.
Tænd op i grillen og grill dem ca. 2-4 minutter på hver side, pensl med den gemte marinade.

Exit mobile version