Sichuan rejer med risnudler

4 pers.

Ingredienser

1 kg tigerrejer, rå
2 spsk. sichuan peberkorn
4 stjerneanis
1 tsk. groft salt
420 g risnudler
1 spsk. jordnøddeolie
400 g baby bok choy, grofthakket
500 g choy sum, grofthakket
0,8 dl østerssauce
1 spsk. soyasauce

Fremgangsmåde

Fjern skaller og tarm fra rejerne, men lad halerne sidde.
Knus peberkornene, stjerneanis og salt – dæk rejerne med krydderiblandingen.
Læg nudlerne i en skål og dæk dem med varmt vand. Skil forsigtigt nudlerne ad med hænderne. Lad nudlerne stå i 1 minut og hæld derefter vandet fra. Skyl nudlerne under koldt vand og lad dem derefter dryppe af.
Opvarm halvdelen af olien i en wok. Lynsteg rejerne lidt ad gangen, til de netop skifter farve. Opvarm resten af olien i den samme wok og lynsteg bok choy, choy sum og saucerne. Bland det hele godt rundt til nudlerne er varme og netop møre. Server nudlerne med rejerne på toppen.