Varm pastasalat med champignon og peberfrugt

4 pers.

Ingredienser

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
200 g champignon i tynde skiver
1 lille rødløg i tynde skiver
0.6 dl vand
250 g pasta penne
11/4 dl italiensk dressing
2 spsk hakket bredbladet persille
2 spsk. Fintrevet. Frisk parmesanost

Fremgangsm & aring;De

Skær peberfrugt i kvarte og fjern kernerne. Grill peberfrugterne under grillen med skindet opad. Til det bliver sort. Dæk det til og fjern, så skindet.
Bland champignon. Løg og vand i en pande og kog det under omrøring. Til champignon bliver let bløde. Tilsæt peberfrugter. Rør til det er varmt.
Kog pastaen al dente i rigeligt. Godt saltet vand. Hæld den i en sigte og lad den dryppe af. Bland pastaen med grønsagsblandingen. Dressing og persille. Server salaten drysset med parmesan.