Stærk sur-sød kylling med bønner

6 pers.

Ingredienser

4 fed presset hvidløg
friskkværnet peber
2 tsk. Fintrevet citronskal
4 røde finthakkede thaichili. Uden kerner
11/4 dl vand
2 spsk. Tyk tamarind koncentrat
1 kg. Kyllingebrystfileter i tynde skiver
350 g grønne bønner
2 rødløg i tynde skiver
1 spsk. Sukker
0.6 dl hønsebouillon

Fremgangsm & aring;De

Bland hvidløg. Peber. Citronskal. Chili. Vand. Tamarind og kylling i en skål og dæk det til. Sæt i køleskabet i mindst 3 timer og gerne 24.
Kog. Damp eller også tilbered bønnerne i mikrovn til de er netop møre. Lad dem dryppe af.
Kom kyllingeblandingen og løget lidt ad gangen i en stor. Varm olieret pande. Til kød og løg er gennemstegt; Læg kyllingekødet tilbage i panden med bønner. Sukker og suppe. Kog det under omrøring.