Kyllinge-grønsagssuppe med parmesanbrød

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingekød skåret groft
1 porre i små stykker
2 gulerødder i små tern
1 kartoffel, finthakket
1 ds. flåede hakkede tomater
½ liter hønseboillon
1 liter vand
2 squash i små stykker
1 ds. hvide bønner, skyllede og afdryppede
2 spsk. finthakket oregano
1 lille flute
olie
2 spsk. fintrevet frisk parmesan

Fremgangsmåde

Kom kyllingekød, porre, gulerødder, kartoffel, hakkede tomater med væde, hønsebouillon og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i en time.
Tilsæt squash, bønner og oregano og lad det simre under låg i ca. 15 minutter eller til squash er møre.
Skær i mellemtiden fluten i 2 tykke diagonale skiver. Dæk den ene side af brødskiverne med olie og drys med parmesanost. Sæt brødet under grillen til osten er gylden.
Server suppen med parmesanbrødet.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik