Kyllinge-grønsagssuppe med parmesanbrød

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingekød skåret groft
1 porre i små stykker
2 gulerødder i små tern
1 kartoffel. Finthakket
1 ds. Flåede hakkede tomater
½ liter hønseboillon
1 liter vand
2 squash i små stykker
1 ds. Hvide bønner. Skyllede og afdryppede
2 spsk. Finthakket oregano
1 lille flute
olie
2 spsk. Fintrevet frisk parmesan

Fremgangsm & aring;De

Kom kyllingekød. Porre. Gulerødder. Kartoffel. Hakkede tomater med væde. Hønsebouillon og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i en time.
Tilsæt squash. Bønner og oregano og lad det simre under låg i ca. 15 minutter eller også til squash er møre.
Skær i mellemtiden fluten i 2 tykke diagonale skiver. Dæk den ene side af brødskiverne med olie og drys med parmesanost. Sæt brødet under grillen til osten er gylden;
Server suppen med parmesanbrødet.