
4 pers.
Ingredienser
500 g kyllingekød skåret groft
1 porre i små stykker
2 gulerødder i små tern
1 kartoffel, finthakket
1 ds. flåede hakkede tomater
½ liter hønseboillon
1 liter vand
2 squash i små stykker
1 ds. hvide bønner, skyllede og afdryppede
2 spsk. finthakket oregano
1 lille flute
olie
2 spsk. fintrevet frisk parmesan
Fremgangsmåde
Kom kyllingekød, porre, gulerødder, kartoffel, hakkede tomater med væde, hønsebouillon og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i en time.
Tilsæt squash, bønner og oregano og lad det simre under låg i ca. 15 minutter eller til squash er møre.
Skær i mellemtiden fluten i 2 tykke diagonale skiver. Dæk den ene side af brødskiverne med olie og drys med parmesanost. Sæt brødet under grillen til osten er gylden.
Server suppen med parmesanbrødet.