
4 pers.
Ingredienser
500 g kyllingefilet skåret igennem på langs
2 spsk. tandooripasta
1 romaine salat
1 mango i tynde skiver
2 stængler bladselleri
1 agurk uden kerner skåret i tynde skiver
1 rødløg i tynde skiver
2 spsk. friske mynteblade
2 spsk. usaltede ristede peanuts
Yoghurt-myntedresing:
1½ dl yoghurt naturel
2 spsk. vand
½ tsk. tandooripasta
1 knsp. spidskommen
1 lille fed presset hvidløg
1 spsk. finthakket frisk mynte
Fremgangsmåde
Bland kyllingekød og tandooripasta i en skål. Steg kødet i en opvarmet, olieret pande til de er gyldne overalt og gennemstegte.
Bland revne salatblade i en skål med mango, blegselleri, agurk og løg. Læg kyllingekødet øverst. Server med et drys mynteblade og peanuts.
Dressing:
Bland ingredienserne i en skål.