Fiskesuppe med tomater

4 pers.

Ingredienser

350 g benfri fiskefileter
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
11/4 dl tør hvidvin
1 ds. flåede tomater
1 spsk. koncentreret tomatpure
7½ dl vand
2 tsk. friskhakket oregano
2 tsk. sukker

Fremgangsmåde

Skær fisken i stykker på 3 cm.
Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Lad det simre til løget er blødt. Rør vinen i og bring det i kog, lad det simre uden låg til væsken er reduceret til det halve. Tilsæt tomater med væde sammen med tomatpure’en og oregano. Bring det i kog og lad det simre under låg i ca. 20 minutter. Tilsæt fisk og lad det simre til fisken er mør.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik