Ingredienser
3 æg
125 g sukker
1 citron
1 dl kartoffelmel
2 tsk. bagepulver
Creme:
2 æggeblommer
1 dl sukker
4 blade husblas
2½ dl piskefløde
flormelis til pynt
Fremgangsmåde
Lav en rouladeform af bagepapir, 30 x 35 cm. og med 2-3 cm. høj kant. Del æggene og pisk hviderne helt stive. Drys halvdelen af sukkeret under piskning. Tilsæt resten og pisk et par sekunder mere. Tilsæt æggeblommerne, ne ad gangen, samt 1 tsk. reven citronskal. Bland kartoffelmel, hvedemel og bagepulver og sigt det i.
Bred dejen ud i formen i et ensartet lag. Bages ved 200 grader i 8-10 minutter.
Vend den bagte kagebund over på et stykke papir, drysset med sukker og træk papirformen af efter et øjeblik. Dup evt. papiret med koldt vand, så slipper det let. Læg papirformen løst over.
Læg husblasen i koldt vand i 10 minutter. Rør æggeblommerne med sukker, tilsæt saften af 1 citron og reven skal. Tag husblasen op af vandet og smelt den ved det vand der hænger ved. Rør husblasen i æggene og vend den piskede fløde i, når cremen begynder at stivne. Bred cremen voer kagen og rul den sammen efter et øjeblik.
Drys flormelis over og lad den stivne, før kagen skæres ud. Læg den evt. i en brødform, så holder den bedre faconen.