Chilikyllingesuppe med lime

4 pers.

Ingredienser

1 gulerod
1 stængel bladselleri
2 tsk. jordnøddeolie
1 stort løg i skiver
1 fed presset hvidløg
½ tsk. frisk, revet ingefær
2 friske, røde chilier skåret i skiver
1 stængel citrongræs, finthakket
3 friske kaffir limeblade
1½ liter hønsebouillon
2 spsk. limesaft
2 spsk. soya
1 spsk. fishsauce
2 kyllingebrystfileter skåret i tynde skiver
125 g frisk spinat, revet i stykker
50 g bønnespirer

Fremgangsmåde

Skær gulerod og blegselleri i julienne. Opvarm olien i en gryde, tilsæt løg, hvidløg, ingefær, chili, citrongræs og limeblade. Lad det simre under omrøring, til løget er blødt. Tilsæt bouillon, citronsaft, kylling og saucer og lad det simre uden låg i 20 minutter – eller til kyllingen er mør. Tilsæt gulerod, blegselleri, spinat og bønnespirer. Lad det simre uden låg til grønsagerne er netop møre og varme.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik