Blandet grønsagssuppe

4 pers.

Ingredienser

45 g smør
1 porre skåret i skiver
35 g mel
11/4 liter grønsagsbouillon
350 g broccoli i mindre stykker
2 mellemstore gulerødder, skåret i mindre stykker
4 squash i mindre stykker
1 lille rød peberfrugt skåret i mindre stykker

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt porrestykkerne. Lad det simre ved jævn varme i 5 minutter, eller til porrerne er møre. Rør melet i og rør i 1 minut ved jævn varme. Tag gryden af pladen og rør fonden i lidt ad gangen. Sæt gryden tilbage på pladen og varm op ved høj varme, til blandingen koger og bliver tykkere.
Tilsæt grønsagerne og læg låg på, lad det simre i 10 minutter eller til grønsagerne er netop møre.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik