Livsstil og God Mad

Tærter med ricotta, spinat og parmesan

12 stk.

Ingredienser

500 g ricotta
3/4 dl syrnet fløde
1 letpisket æg
friskkværnet peber
1 knsp. revet muskatnød
500 g friske spinatblade
11/4 dl friskrevet parmesanost
2/3 dl ristede pinjekerner, hakket
1 spsk. hakket dild

Fremgangsmåde

Pisk ricottaen til den er helt jævn og uden klumper. Bland den med syrnet fløde (eller creme fraiche), æg, friskkværnet peber og muskatnød. Kom spinaten i en gryde med kogende vand i 5 sekunder. Lad den dryppe godt af inden den hakkes. Pres overskydende væde af spinaten. Bland spinat, parmesan, pinjekerner og dild i ricottablandingen. Hæld blandingen i små muffinsforme og lad dem bage ved 160 grader i 25-30 minutter til de er gennembagte og faste.

Exit mobile version