Portugisiske cremekager

8 stk.

Ingredienser

350 g butterdej

Fyld.
3/4 dl sukker
3/4 dl vand
½ liter mælk
2 spsk. Maizena
2 æggeblommer
1 tsk. Vanilieessens

Fremgangsm & aring;De

Rul butterdejen ud på et meldrysset bord i 3 mm. & #8217;S tykkelse. Stik dejen ud i cirkler. 10 cm. I diameter og kom dejen i en linseform Så dejen lægger helt op ad formens sider.

Fyld.
Hæld sukker og vand i en gryde. Stilles over svag varme og rør rundt til sukkeret er helt opløst. Lad det koge i 1 minut. Rør maizena ud i lidt mælk. Bland resten af mælken med sukkerblandingen. Æggeblommer. Vanilieessens og maizena-blandingen. Hæld det hele tilbage i gryden og stil tilbage over svag varme. Pisk hele tiden til cremen er helt fast; Hæld i en skål. Dæk med film og lad den afkøle helt.
Kom cremen i dejskallerne og lad dem bage i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter & #8211; Eller til cremen er gylden og helt stivnet.