
Ingredienser
125 g smør
1½ dl flormelis
2 dl mel
2/3 dl rismel
11/4 dl kakao
Fyld.
125 g mørk chokolade
½ dl fløde
Fremgangsm & aring;De
Kom smør og flormelis i en skål og pisk det sammen. Til en ensartet. Cremet masse. Hæld mel. Rismel og kakao i og pisk. Til dejen er fast.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm. Tykkelse. Stik dejen ud i cirkler. Ca. 6 cm. I diameter. Læg kagerne på en bageplade. Bag kagener ved 160 grader i 15 minutter & #8211; Eller til de føles faste. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Fyld.
Kom chokolade og fløde i en gryde. Rør rundt og lad det smelte over svag varme; Køl det af. Til det er helt fast.
Inden servering lægges 2 kager sammen med chokoladecremen.