
Ingredienser
300 g mel
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
175 g blødt smør
150 g græsk yoghurt 0,1%
3 store æg
lidt smør til formen
Nøddefyld:
100 g valnøddekerner
150 g rørsukker
2 tsk. stødt kanel
Smuldredej:
50 g smør
50 g mel
Fremgangsmåde
Pisk ingredienserne til kagedejen sammen i den rækkefølge de står i opskriften.
Smør en springform og dæk bunden med bagepapir. Fyld halvdelen af dejen i formen.
Nøddefyld:
Hak nødderne med rørsukker og kanel (f. eks. i en foodprocessor). Fordel halvdelen af fyldet over dejen i formen og dæk med resten af dejen. Den sidste del af fyldet smuldres godt sammen med smør og mel. Drys på toppen.
Bag ved 175 grader i ca. 50 minutter.
Kan fryses.