Kylling med hvidløg og æble-/kålsalat

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter med skind med UDEN ben
4 fed hvidløg i skiver
10-12 friske salvieblade
groft salt, friskkværnet peber
smør og olie til stegning

Salat:
½ spidskål
2 æbler
½ bdt. radiser
1 rødløg
2 spsk. rapsolie
1 spsk. balsamico
½ dl rosiner
½ dl sesamfrø
smør og olie

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 150 grader. Stik hvidløgsskiver og salvieblade ind under skindet på kyllingestykkerne. Brun dem i 5-7 minutter på en pande med skindet nedad. Skindet skal være gyldenbrunt. Læg kyllingestykkerne i et fad og stil dem i ovnen 15 minutter.

Salat:
Skær kålen i skiver og brun den i smør og olie, til den bliver gyldenbrun. Anret kålen i en skål. Skær æbler og radiser i skiver og kom dem i skålen. Bland løget i kålen. Dryp med rapsolie og balsamico. Strø sesamfrø og rosiner over salaten. Smag til med groft salt og friskkvænet peber.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik