
4 pers.
Ingredienser
1 pakke rispapir
4 stegte kyllingebryster i skiver (der kan også bruges tigerrejer eller også oksesteak)
grønne salatblade
1 pk. Bønnespirer
2 gulerødder i stænger
8 forårsløg i skiver
1 bdt. Basilikum
1 bdt. Frisk koriander
1 bdt. Frisk mynte
sød chilisauce
Dip.
2 dl soya
1 dl fishsauce
saft af 2 lime
1 spsk. Frisk. Reven ingefær
1 fed hakket hvidløg
1-2 spsk. Sukker
1 frisk. Rød chili. Finthakket
2 spsk. Sesamolie
Fremgangsm & aring;De
Forårsruller.
Alle ingredienserne anrettes dekorativt på et stort fad og stilles midt på bordet. Rispapir skal blødes op i koldt vand i 1-2 minutter & #8211; Giv evt. Hver gæst sit eget fad/skål til, at bløde rispapiret op i.
Når de er bløde. Kommes lidt af al fyldet på dem og de foldes rundt om fyldet.
Giv hver gæst en lille skål med chilisauce og en lille skål med dippen & #8230; & #8230;Nu skal de dyppes og spises.
Fingermad af den bedste slags & #8230;;