Grillede sild med eksotisk frugt

4 pers.

Ingredienser

8 udbenene sild eller makrel
4 tsk. olie
2 fed hvidløg
4 forårsløg
1 stor bdt. persille
1 stor bdt. purløg
4 kvist timian
2 spsk. paprika
2 tsk. stødt chili
1 tsk. stødt allehånde
salt
400 g blandede salatblade
2 gule grapefrugter
2 pink grapefrugter
1 mango
1 avocado
4 kviste mynte
4 skiver brød

Fremgangsmåde

Hak forårsløg, hvidløg og alle krydderurter – undtagen mynte – og bland dem med krydderierner og lidt saft fra en grapefrugt. Pensl sildefileterne med blandingen på begge sider og klap dem sammen 2 og 2. Steg dem på en grillpande ca. 2-3 minutter på hver side.
Skyl salaten, skær grapefrugter i både og fjern hinderne. Saml den saft op der løber fra mens frugten ordnes. Mangoen skrælles og skæres i både. Avocado skæres i tynde skiver. Bland salaten af salat, grapefrugt, mango og avocado, derpå lægges de nystegte sildefileter. Hæld saften fra grapefrugterne over og pynt med lidt mynte. Spis godt, groft brød til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik