Laks bagt i folie med safransauce

4 pers.

Ingredienser

4 gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp. safran
1½ dl creme fraiche 38%
600 g laksefilet uden skind og ben
4 stykker folie på 35 cm.
nye kartofler
kogte majskolber

Fremgangsmåde

Skær gulerødder og løg i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin, safran og kog i 5 minutter.
Pisk creme fraiche i grønsagerne. Skær laksen i 4 stykker. Læg hvert stykke laks på et stykke folie. Fordel saucen og grønsager på de 4 stykker laks.
Luk pakkerne tæt og bag dem 20 minutter ved 175 grader.
Server en pakke pr. person med nye kartofler og kogte majskolber.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik