Varm kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. Urtesennep
1 fed hvidløg. Knust
saft af 1 lime
800 g kyllingefilet
50 g sukkerærter
100 g rucola
12 cherrytomater. Halverede
1 lille avocado. Skåret i skiver
1/3 kop basilikum. Grofthakket
½ rødløg i tynde ringe
1 spsk. Olivenolie
2 tsk. Balsamico

Fremgangsm & aring;De

Bland sennep. Hvidløg og limejuice i en skål. Tilsæt kylling og bland det godt Så fileterne er godt smurt ind. Dæk det til og lad det stå koldt i ½ time.
Bring letsaltet vand i kog i en lille gryde. Blancher sukkerærterne i 3 minutter. Hæld vandet fra og afkøl under rindende koldt vand.
Opvarm grill eller også grillpande til høj varme. Steg kyllingen i 5 minutter på hver side. Tag af varmen og lad hvile i 5 minutter.
Kom sukkerærter; Rucola. Tomat. Avocado. Basilikum og løg i en stor salatskål. Tilsæt olie og balsamico og vend med let hånd. Kom salaten på tallerkner og læg kyllingefileterne ovenpå. Server straks.