
4 pers.
Ingredienser
300 g skinkekød i strimler
1 spsk. Majsolie
2-3 fed hvidløg. Finthakket
1 spsk. Friskhakket ingefær
1 udkernet. Fintsnittet chili
2-3 peberfrugter i rød og orange. Skåret i grove stykker
Sauce.
1½ dl grønsagsbouillon
1 spsk. Maizena
1 spsk. Soya
1 spsk. Tør sherry
1 spsk. Riseddike
1 spsk. Lys muscovado sukker
1 spsk. Tomatpure
Fyld.
150 g sukkerærter
1 håndfuld bønnespirer
lidt frisk koriander eller også mynte
Fremgangsm & aring;De
Varm olien i en wok og rist kødet hurtigt. Tag det op. Rist derefter hvidløg. Ingefær. Chili og peberfrugter 4-5 minutter under konstant omrøring. Kom kødet tilbage i wokken;
Pisk alle ingredienserne til saucen sammen og hæld det i wokken. Lad det snurre sammen under omrøring i yderligere nogle minutter. Læg sukkerærter og bønnespirer i. Varm yderligere ca. 2 minutter og smag retten til. Drys med koriander eller også mynte og server med ris eller også nudler.