Livsstil og God Mad

Rabarberkage med kokosmarengslås

Ingredienser

150 g smør
150 g sukker
4 æggeblommer
150 g mel
2 tsk. bagepulver
2½ dl mælk

Fyld:
1 glas rabarbermarmelade, 400 g

Marengs:
4 æggehvider
200 g sukker
125 g kokosmel

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Sigt mel og bagepulver sammen, og rør det i dejen sammen med mælken. Pisk til dejen er ensartet. Fordel dejen i en bageform ca. 25 x 20 cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Tag kagen ud og sænk varmen til 125 grader.
Lad kagen afkøle en smule.
Pisk hviderne stive, tilsæt lidt af sukkeret og pisk yderligere et øjeblik. Tilsæt resten af sukkeret og pisk til en tyk marengs. Vend forsigtigt kokosmel i.
Fordel rabarbermarmeladen på kagen og bred forsigtigt marengsen over. Bred det ud. Bag kagen færdig i ca. 25-30 minutter ved 125 grader til overfladen er gylden. Afkøl kagen og skør den ud i små ruder.

Exit mobile version